Pakke-
pris
Blizzard

Rustler 11 Ski Pakke

16 998,-
13 048,-

Logg inn eller bli medlem av vår kundeklubb for å få 15% på ditt første kjøp.

Bli medlem

Blizzard Rustler 11 er en allsidig frikjøringsski som er perfekt på de dagene hvor værgudene leverer puddersnø. Skien er kjent for sin allsidighet og ytelse.

Velg Lengde

Blizzard

Blizzard Rustler 11 (flat) Toppturski
8249,-

Informasjon

Ski wizard form submission
Oppsummering

Toppturski

8249,- Blizzard Rustler 11 (flat) Toppturski | 174

Binding

5359,- St Rotation 10 | 90MM

Blizzard Rustler 11 er en frikjøringsski som er perfekt på de dagene hvor værgudene leverer puddersnø. Skien er kjent for sin allsidighet og ytelse. Den er en god ski for skiløpere på alle nivåer, og den kan håndtere alt, fra pudder til off-piste.

Rustler 11 er konstruert med en Trueblend trekjerne, som vil si at skien har en trekjerne bestående av bøk og osp som er to tresorter som garanterer ytelse - med paulownia for en lett, men likevel høytytende trekjerne. Denne trekjernen som består av tre forskjellige tresorter med ulik tetthet har som formål å optimalisere skiens fleks og gi en jevn og balansert følelse. Kombinasjonen av de tre ulike tresortene skaper tre distinkte flekssoner: en mykere i tuppen og halen, som gjør det lettere å starte og avslutte svinger, en middels foran og bak bindingen, som gir trygghet og kontroll, og en stivere under bindingen, som garanterer perfekt kantgrep og stabilitet. 

Skien har FluxForm-teknologi som er en ny metallaminatteknologi fra Blizzard. Den er designet for å gi skien mer stabilitet og styrke under foten, samtidig som den beholder all lekenheten i tupp og hale.

Rustler 11 har en ny Titanal-konstruksjon som er ment for å gi både maksimal holdbarhet og økt ytelse med et unikt, høyverdig utseende. Det øverste titanal-laget er utvidet til skikanten og plassert direkte under toppfolien, som deretter er frest tilbake 3 mm, og dermed eksponerer den. Titanalen absorberer direkte alle støt som oppstår langs toppkanten, noe som reduserer riper og eliminerer chipping. Fordelen med denne konstruksjonen er at den gir skien bedre holdbarhet uten å gå på bekostning av ytelse. Titanal gir også skien bedre kantgrep og stabilitet.

  • Frikjøringsski
  • Vekt: 4.14 kg (168)
  • Mål: 140-112-130 (168)
  • Trueblend Free Woodcore
  • FluxForm-teknologi
  • Titanal-konstruksjon