Pakke-
pris
Åsnes

Cecilie BC Ski Smørefri Pakke

5 798,-
3 999,-

Logg inn eller bli medlem av vår kundeklubb for å få 15% på ditt første kjøp.

Bli medlem

Cecilie BC Waxless er en smørefri ski som sett bort fra sålen er helt identisk med Åsnes storselger Cecilie BC. Dette er en ski som er utviklet i samarbeid med eventyreren Cecilie Skog.

Velg lengde

Åsnes

Cecilie Bc Ski Wl/fl
3299,-

Feller

Informasjon

Ski wizard form submission
Oppsummering

Fjellski

3299,- Cecilie Bc Ski Wl/fl | 185

Binding

700,- Rottefella Bc Manuell

Feller

+ 0,- Ikke valgt

Cecilie BC Waxless er en smørefri ski som sett bort fra sålen er helt identisk med Åsnes storselger Cecilie BC. Dette er en ski som er utviklet i samarbeid med eventyreren Cecilie Skog.

Skien har god innsving og en bredde som gjør skien lettsving og gir gode flyt-egenskaper. Den har hel stålkant og et spenn som er tilpasset damer. En kjøreglad og optimal fjellski levert med Åsnes sin patenterte fellelås. Skien oppleves lett å håndtere for de aller fleste, og på grunn av mindre og lavere spennkurve vil man alltid være sikret godt grep i uansett snøforhold.

Med Åsnes sin smørefrie ski leveres med godt gå-spenn og et egetutviklet "skjellmønster" som fungerer bra på de fleste snøforhold. Alle de smørefrie skiene fra Åsnes leveres med integrert fellelås, slik at man kan bruke X-Skin kortfell sammen med den smørefrie sålen. Dette gir en god kombinasjon, og er perfekt for de som ikke ønsker å ta seg bryet med smøring og klister.

Åsnes anbefaller enten X-Skin 45mm Mohair til kaldt føre/moderat terreng, X-Skin 45mm Mix til allroundbruk eller X-Skin Nylon ved vått føre/bratt terreng.

 

Åsnes sitt tips til valg av skilengde:

Skilengde bestemmes med basis i kroppslengde og vekt. Tabellen her er ment som et hjelpemiddel og må ikke følges slavisk. Skiferdighet, terreng, vekt, oppakning og individuelle behov/vaner er faktorer som påvirker valg av lengde.

Generelle råd: Ferdsel i ulendt terreng krever kortere ski enn åpne fjellvidder. For nybegynnere vil det ofte være enklere med korte ski. Går man bare i oppkjørte spor spiller lengde liten rolle med tanke på hvor godt/dårlig man flyter i snøen, da er det isteden spennet som er viktig. Er personen lettere enn gjennomsnittet bør brukeren vurdere kortere ski, og omvendt viss han er tyngre. Går du ofte med tung oppakning bør skiene være litt lenger.

Størrelsesguide

 

  • Vekt: 895g per ski.
  • Lengde: 170-190cm (5cm intervall)
  • Bredde: 76-56-66
  • Materiale: Poppel trekjerne.
  • Bruk: Smørefri allround fjellski.
  • Konstruksjon: Cap.