Best I Test Sett

2 099,-

Logg inn eller bli medlem av vår kundeklubb for å få 15% på ditt første kjøp.

Bli medlem

Abu Garcias proff-team har fått velge fritt og satt sammen prisgunstige pakkeløsninger med høy kvalitet.

Ass

Abu Garcias proff-team har fått velge fritt og satt sammen prisgunstige pakkeløsninger med høy kvalitet. Resultatet er disse Best-i-Test settene bestående av gode stenger, sneller og snøre til uslåelig pris.

Stang: Berkley Twilight Travel

Twilight Travel er en ordentlig god stang for deg som trenger en firedelt stang som både fungerer og har samme følelsen som en todelt stang. IM6-klingen, LTS-stangringer og korkhåndtak finner du på alle modellene både casting- og haspelstengene. Leveres med stangtrekk. 

Snelle: Abu Garcia Cardinal STX

For de som vokste opp på slutten av 60- og 70- tallet husker nok Cardinal som et synonym på slukfiske. Driftsikre sneller uten en masse krimskrams. Slike sneller trengs også i dag. Cardinal STX er nettopp det. En tradisjonell Cardinal, med dagens materialer og design. Kommer med blant annet 6 kulelager og Everlast™ bøylesystem, for en jevn og god gange.

  • 6 kulelager + 1 IAR rullelager
  • Lettvektsspole i aluminium
  • Everlast™ bøylesystem

Snøre: Berkley Fireline 270 m

Fireline er ikke en vanlig flettet sene og ikke en mono - Men en termisk smeltet Fireline som har endret fiske for alltid. Nå har vi kommet til neste generasjon av Fireline. Jevnere og tøffere enn noensinne med den samme kraftige styrken, jevn håndtering og rask-kastet slik du kjenner og elsker! Alle Fireline er pakket i moderne New style Berkley emballasje.