Expedition Down Unisex Parka

5 000,-

Logg inn eller bli medlem av vår kundeklubb for å få 15% på ditt første kjøp.

Bli medlem

Bergans Expedition Down Unisex Parka er en ekspedisjonsjakke designet og testet for bruk i krevende værforhold og ekstrem kulde.

Bergans Expedition Down Unisex Parka er en ekspedisjonsjakke designet og testet for bruk i krevende værforhold og ekstrem kulde. Et solid lag med dun av høy kvalitet sørger for førsteklasses isolasjon. Yttermateriale er av slitesterk rip stop i polyamid med forsterkede partier ved albuene og skuldrene for å være svært godt beskyttet i tøffe omgivelser.

Dette er en unisex-modell, anbefales at damer går ned en størrelse fra sin normalstørrelse. Om du vil ha en "Oversized look" kan du velge din normalstørrelse.

 

Materiale

Vindtett og vannavvisende materiale. Vattert med 100% 95/5 RDS-sertifisert gåsedun. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics.

 

Ventilasjon

2-veis glidelås i front.

 

Lommer

Frontlommer og brystlommer med glidelås og klaff. Innerlomme med glidelås. Stor innerlomme.

 

Ytterligere funksjoner

Frontklaff med hel borrelås. Forsterkningspartier på skuldre og albuer. Elastisk mansjett med tommelhull. Forlenget ryggparti.

 

Vekt 1400g

  • Materiale: 65% Resirkulert polyester, 35% økologisk bomull.
  • Fyll: Dun 95/5, 750 FP, Bokskonstruksjon
  • Størrelser: XS-XXL, Unisex tilsvarer herrestørrelser. Er du ute etter damestørrelse bør du gå en størrelse ned fra normalstørrelse
  • Vekt: 1400g