Nyhet!

Headway Single Hand/Switch Belly

799,-

Logg inn eller bli medlem av vår kundeklubb for å få 15% på ditt første kjøp.

Bli medlem

Headway Single Hand/Switch er et unikt skytesnøre-system utviklet for laksefiske, med kraftige kast og enkel tilpasning for ulike forhold.

NC

Headway Single Hand/Switch er et banebrytende skytesnøre-system som er spesialutviklet for lakse- og sjøørretfiskere. Dette systemet er designet for å levere kraftfulle kast og nøyaktige presentasjoner, uavhengig av om du foretrekker speykast eller overhåndskast.

Med et utvalg av skyteklumper og utskiftbare spisser tilbyr Headway det mest allsidige systemet på markedet, som kan tilpasses etter ferdighetsnivå, fiskeforhold og stangtype. Enten du foretrekker "Skagit stil", "Scandi stil" eller en hybrid av begge, har Headway et alternativ for deg.

De utskiftbare spissene kommer i 5 tettheter, fra flytende til synkende 7, og gir deg muligheten til å tilpasse deg ulike fiskesituasjoner. Med kombinasjoner av klumper og spisser tilgjengelig fra 14g til 20g og spisser i lengder fra 9' til 18', dekker Headway systemet alt fra enkelthånds- og switch-stenger til dobbelthånds-stenger på 6wt til 8/9wt.

Den bakvektede skyteklumpen er utviklet for lange kast og presis linekontroll, og er designet for å brukes sammen med Headway spissene for optimal ytelse. Den slanke loop-til-loop forbindelsen mellom snøret og spissene gir en jevn og sømløs overgang, eliminerer "hinging" og gir en rett line til fluen.

Med en tydelig farget tracer er det enkelt å identifisere baksiden av klumpen på avstand eller i dårlig lys. Skyteoverflaten gir linen lettelse før neste kast, og er spesielt tilpasset de høye kravene til europeiske laksefiskere.

  • Utviklet i samarbeid med Flyfish Europe for europeiske lakseforhold
  • Bakvektet skytesnøre for lange kast og linekontroll
  • Designet for bruk med Headway utskiftbare spisser for optimal ytelse
  • Vibrerende farget tracer for enkel identifisering
  • Skytetekstur for enkel løfting før neste kast