Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

HOKA ONE ONE

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

M BONDI 5

Denne storselgeren er designet for asfalt og grus, men har nok grep til at du kan løpe på stier og i tørt terreng med fantastisk støtdemping som absorberer terrengets ujevnheter. Bondi 5 er vår mest dempete road sko.
kr 1 899,00

W BONDI 5

Bondi 5 er den ultimate skoen for å løpe på harde, menneskeskapte underlag, samtidig som den har nok grep i yttersålen til å takle lette turstier dersom du skulle ønske det.
kr 1 899,00

W INFINITE

Hoka Infinite med støtte mot overpronasjon og veldig god demping. Infinite har en litt fastere såle enn de andre Hoka modellene mer oppygning på innsiden av sålen. Den har likevel veldig lav vekt og en dropp på bare 4 mm, så den er veldig lettløpt og gir deg god flyt i steget.
kr 1 699,00

W ORA RECOVERY SLIDE

Du er akkurat ferdig med en lang treningstur eller et utmattende løp, og føttene trenger omsorg. Vi har satt HOKAs anerkjente overdimensjonerte mellomsåle og meta rocker inn i en sandal, og vi tror du vil elske resultatet. Komfort og støtte når du trenger det. Dine slitne føtter er reddet. Også meget aktuell som en jobbsandal for alle av oss som jobber lange dager på hardt underlag.
kr 599,00

W VANQUISH 3

Vanquish 3 er ganske enkelt en suksess sko. Laget for løperen som vil ha en premium, spenstig sko med svært god demping som tar komfort og respons til et nytt nivå. Bygget på en unik to-delt mellomsåle av to EVA konstruksjoner, denne superpolstrete og allsidige skoen tar de gode erfaringene fra Vanquish 2 videre med en forbedret overdel.
kr 1 999,00