NT11 6-DELT

10 999,-

Logg inn eller bli medlem av vår kundeklubb for å få 15% på ditt første kjøp.

Bli medlem

NT11 er Guideline' nyeste stangserie med de aller nyeste og mest sofistikerte grafittmaterialene som finnes,, og gir stengene noen helt unike og slående fordeler.

Grå

 

NT11 Er Guideline' nyeste stangserie med de aller nyeste og mest sofistikerte grafittmaterialene som finnes,, og gir stengene noen helt unike og slående fordeler. Den følbare effekten er en utrolig rask tilbakeslagshastighet og hvor lette, spenstige og distinkte stengene er. Klingene har et ytre og indre lag med T1100G grafitt som fungerer som en armering av de øvrige grafittfibrene. Det gir stengene en overlegen bruddstyrke og holdbarhet. Resultatet er de letteste og sterkeste fluestengene med den høyeste karbon modulusen, Guideline noen gang har bygget.

 

NT11 har en relativt dyp aksjon som turbo-lader stangen og leverer presise kast, selv uten å maksimere kraften. Men om du tilsetter mer kraft får du et kontant svar fra klingen. Den tolerante aksjonen betegnes som "full flex medium/fast" med en stiv stangtopp som fortsatt er følsom nok til å gjøre dem livlige og morsomme å kaste med. Til tross for den dype aksjonen har stengene en imponerende løftekraft til tungt synkelinefiske. Dette er type stenger som passer for et bredt spekter av ulike kast og kastestiler. NT11 er Guideline' mest prestisjefylte stangprosjekt noensinne og deres nye flaggskip innen fluestenger. Siden 1993 har Guideline sin filosofi vært å bygge førsteklasses fluestenger, uten å gå på kompromiss med hverken ytelse, styrke, vekt eller balanse. Derfor finnes NT11 stengene også i en 6-delt versjon, så du får plass til de i bagasjen uansett hvor du skal.

 

12'9" #7/8 28-31g / 430-480 grains, 6-delt
Den letteste og korteste stangen i serien, som er en ren fryd å fiske med i endeløse antall timer i små til mellomstore elver. Ofte beskrevet som stenger for typisk sommerfiske, denne stangen er mye mer allsidig enn som så. Den klarer alle typer liner og håndterer fiske tidlig i sesongen etter sjøørret som trykker nært bunnen i de dypere kulpene når det trengs. Under utvikling er de testet med både standard 3D+/4D-rigger og 3D+/4D Compact-liner. 4D-bodies i 20g og 22g med 12'- eller 15' tipper i 7g og 9g vekter er perfekt med stangen.

 

12'9" #8/9 32-35g / 490-540 grains, 6-delt
En av de mest populære tohåndstengene. Veldig allsidig og med kraft til å håndtere stor fisk og større fluer enn #7/8 stangen. Denne stangen kan brukes med både 3D+/4D+ Compact-systemet eller de lengre standard 3D+/4D- klumpene, det er smak og behag. Fisker du i trange situasjoner med bratt og høy elvebredde bak deg, vil Compact-systemet være ditt beste valg. En 34g (25+9g) 4D Compat Multi Tip #8/9 fungerer perfekt på denne stangen.
 

13’9 #8/9 32-35 gr/490-540 grains, 6-delt 
En stor fordel med de nye materialene og konstruksjonen til NT11-stengene er den ekstraordinære stabiliteten til klingen og dens evne til å eliminere tilbakeslag raskt. Dette ble ekstra tydelig da vi utviklet disse lengre modellene i hver lineklasse. Lav svingvekt i kombinasjon med umiddelbar stopp av klingen etter kastet gjør denne stangen helt spesiell. I likhet med 12'9-versjonen kan den brukes med både kortere 3D+/4D+ Compact-systemet eller de lengre standard 3D+/4D-klumpene. Men, med den ekstra lengden på stangen passer det bedre med litt lengre klump. En 25gr 4D+ Compact Body med en standard 4D 15'/9gr spiss er et supert tips.

 

13’9 #9/10 37-41 gr/570-635 grains, 6-delt 
Muligens den mest allsidige av alle stengene. Denne modellen er en bestselger på tvers av vårt utvalg av laksestenger av en grunn. Denne NT11-versjonen klarer omtrent alle forholdene og utfordringene du gir den, og den gjør det med stil. Tunge synkeliner, tøff vind, store fluer, stor fisk eller trange posisjoner med tett vegetasjon bak deg og dyp vading er en del av den daglige arbeidsbelastningen for denne stangen. Den er litt raskere og kraftigere enn de fleste av de andre stengene i denne serien, men det føltes så bra at vi lot det være slik. Den har en stor toleranse for liner, noen av Guideline' favoritter er standard 4D Bodies i 29gr + 15'/11gr eller til og med 18'/12gr Tips (den siste fungerer også utmerket på en 29gr 4D Compact Body). Du kan også bruke 32gr Body og 9gr tips.
 
 
14’9 #9/10 37-41 gr/570-635 grains, 6-delt 
Nok en litt lengre stang som har hatt stor nytte av den unike konstruksjonen og egenskapene i T1100-materialet. Lett og velbalansert, denne stangen vil imponere deg med sine distinkte egenskaper innenfor presisjon og stabilitet. Å gå med denne under lange dager med fiske er ren glede. Guideline anbefaler at du bruker standard 4D Bodies med enten 15'/11g eller 18'/12g tips. Hvis du vil fiske dypere, vil 4D S3/5-body matchet med 4D-tip i S46 eller S57 få deg ned i sonen og kaste som et missil.

 
14’9 #10/11 43-47 gr/660-720 grains, 6-delt
Den klassiske stangen for de store elvene med stor fisk som takler alle densiteter av liner med største selvfølge. Denne stangen har en herlig følelse av påkobling hele veien fra tuppen og ned i bunn. En kraftfull medium/rask aksjon som genererer høy linehastighet. Fungerer meget bra med 3D+-klumper i #10/11 (44g) eller et 4D-oppsett med 32g body og 18'/12gr spiss. Ønsker du enda tyngre belastning av stangen? Sett på en 35g body med 15’/11g spiss, fungerer like fint.

 
15’9 #10/11 45-50 gr/690-770 grains, 4-delt
Det ultimate verktøyet for lange kast på utfordrende steder, inkludert dyp vading og bratte elvebredder. Selv med relativt kort arbeidsvei får du lett kontakt med bunndelen som spenner stangen godt opp og leverer brutalt lange kast. Ikonisk stanglengde og aksjonstype som har vært i sortimentet vårt siden de legendariske LeCie-stengene tilbake i 2005. Nå bringer denne NT11-stangen inn fremtidens teknologi, og løfter den til nye ytelseshøyder. En absolutt killer med 4D 35g body og 18'/12gr spiss. For tidligfiske i høyt, kaldt vann, vil 4D S35 Body med S46 eller S57 spiss være en uslåelig kanon.

 

C.A.P T1100™ teknologi

NT11 fluestenger bruker et ultraelastisk 46T karbonmateriale med svært lite resin som bindemiddel. Dette gjør det mulig å bygge fjærlette klinger med en spenstig følelse og perfekt balanse. Lag av T1100-grafitt med sktremt høy strekk- og kompresjonsstyrke legges deretter til på både inn- og utsiden av 46T-materialet. Resultatet blir en ekstremt sterk vegg med suveren ytelse, slitestyrke og pålitelighet i klingene. Sammen med dette bruker de et finvevd karbon materiale med et mønster (Complex Axial Pattern) som har 0, 45, 90 og -45 grader kryss konstruksjon, også kalt CAP. Resultatet er klinger med lynrask restitusjonshastighet, suveren retningsstabilitet, økt kastelengde og forsterket kompresjonsstyrke.

Med en supersterk TORAYCA NANOALLOY®-nanoforsterket grafitt økes styrken og holdbarheten i stengene. Kasting og kjøring av fisk forårsaker utallige repetisjoner i bøying av klingen, men med dette Nano-materialet forhindres skader som kan oppstå ved ytre støt, indre påkjenninger eller tretthet i klingen. Oppsumert kan vi si at materialegenskapene i NT11 klingene kan beskrived med ekstrem styrke, lav vekt og overlegen tilbakeslagshastighet. T1100G grafitt er utviklet for å sende romfartøy til mars og NT11 bruker svært avanserte produksjonsprosesser og materialer som er umulig å etterlikne hos vanlige produsenter av fiskestenger.

 

  • C.A.P T1100™ stangteknologi
  • FLOR-kvalitet kork er nydelig og høyeste nivå med minimalt fyll og den mest solide. Endebutten har pulverkorkforsterkning
  • Titan lineførerringer, øvrige stangringer i rustfritt stål med titanbelegg
  • Spesialdesignede snellefester av Guideline' R&D team med semi-matt finish, overflaten er hard anodisert som gjør den mer ripesikker
  • Klingene kommer i en matt satengfinish med dyp karbongrå overflate som gir stengene et diskret og stilig utseende
  • Ringene har mørkegrå hoved surringer med diskrete blå pyntesurringer på holker, lineførere og logoområde
  • Stengene leveres i en lett stangpose laget av 4-veis stretch nylon
  • Stangtubene er laget av lett polykarbonat med et kraftig polyesterstofftrekk og en logolapp i naturlig skinn