NT11 Lake & Anadrome

7 999,-

Logg inn eller bli medlem av vår kundeklubb for å få 15% på ditt første kjøp.

Bli medlem

NT11 er Guideline' nyeste stangserie med de aller nyeste og mest sofistikerte grafittmaterialene som finnes,, og gir stengene noen helt unike og slående fordeler.

NT11

NT11

 

NT11 Er Guideline' nyeste stangserie med de aller nyeste og mest sofistikerte grafittmaterialene som finnes,, og gir stengene noen helt unike og slående fordeler. Den følbare effekten er en utrolig rask tilbakeslagshastighet og hvor lette, spenstige og distinkte stengene er. Klingene har et ytre og indre lag med T1100G grafitt som fungerer som en armering av de øvrige grafittfibrene. Det gir stengene en overlegen bruddstyrke og holdbarhet. Resultatet er de letteste og sterkeste fluestengene med den høyeste karbon modulusen, Guideline noen gang har bygget.

 

NT11 har en relativt dyp aksjon som turbo-lader stangen og leverer presise kast, selv uten å maksimere kraften. Men om du tilsetter mer kraft får du et kontant svar fra klingen. Den tolerante aksjonen betegnes som "full flex medium/fast" med en stiv stangtopp som fortsatt er følsom nok til å gjøre dem livlige og morsomme å kaste med. Til tross for den dype aksjonen har stengene en imponerende løftekraft til tungt synkelinefiske. Dette er type stenger som passer for et bredt spekter av ulike kast og kastestiler. NT11 er Guideline' mest prestisjefylte stangprosjekt noensinne og deres nye flaggskip innen fluestenger. Siden 1993 har Guideline sin filosofi vært å bygge førsteklasses fluestenger, uten å gå på kompromiss med hverken ytelse, styrke, vekt eller balanse. Derfor finnes NT11 stengene også i en 6-delt versjon, så du får plass til de i bagasjen uansett hvor du skal.

 

10' #7 17-19g / 260-290 grains
Sannsynligvis den best presterende 10' #7 stangen Guideline noen gang har laget. Mer komfortabel med større elver og de lengste kastene enn versjonen ovenfor. Den klarer også vind og større fluer med letthet. En 4D Compact Multi Tip #7/8 SH 19g er perfekt, og kaster også super med 3D+ Compact 17g og 19g klumper i ulike densiteter. For fluefiskere som ønsker en integrert skyteline, vil ULS WF Multi Tip i #7/8 (18g) være et godt valg.

 

10' #8 19-21g / 290-220 grains
Den ultimate storfiskestanga for enhåndslaksefiske og stor sjøørret. Kraften denne stangen utløser må oppleves for å bli forstått. Lett i hånden, med ubegrensede ressurser både når du kaster og med stor fisk i enden av snøre. Den er optimalisert for å fungere sammen med 4D- og 3D-compact snører i 19-21g, men klarer også 23g klumper for de som foretrekker mer Skagit-stil på kastingen.

 

C.A.P T1100™ teknologi

NT11 fluestenger bruker et ultraelastisk 46T karbonmateriale med svært lite resin som bindemiddel. Dette gjør det mulig å bygge fjærlette klinger med en spenstig følelse og perfekt balanse. Lag av T1100-grafitt med sktremt høy strekk- og kompresjonsstyrke legges deretter til på både inn- og utsiden av 46T-materialet. Resultatet blir en ekstremt sterk vegg med suveren ytelse, slitestyrke og pålitelighet i klingene. Sammen med dette bruker de et finvevd karbon materiale med et mønster (Complex Axial Pattern) som har 0, 45, 90 og -45 grader kryss konstruksjon, også kalt CAP. Resultatet er klinger med lynrask restitusjonshastighet, suveren retningsstabilitet, økt kastelengde og forsterket kompresjonsstyrke.

Med en supersterk TORAYCA NANOALLOY®-nanoforsterket grafitt økes styrken og holdbarheten i stengene. Kasting og kjøring av fisk forårsaker utallige repetisjoner i bøying av klingen, men med dette Nano-materialet forhindres skader som kan oppstå ved ytre støt, indre påkjenninger eller tretthet i klingen. Oppsumert kan vi si at materialegenskapene i NT11 klingene kan beskrived med ekstrem styrke, lav vekt og overlegen tilbakeslagshastighet. T1100G grafitt er utviklet for å sende romfartøy til mars og NT11 bruker svært avanserte produksjonsprosesser og materialer som er umulig å etterlikne hos vanlige produsenter av fiskestenger.

  • C.A.P T1100™ stangteknologi
  • FLOR-kvalitet kork er nydelig og høyeste nivå med minimalt fyll og den mest solide. Endebutten har pulverkorkforsterkning
  • Titan lineførerringer, øvrige stangringer i rustfritt stål med titanbelegg
  • Spesialdesignede snellefester av Guideline' R&D team med semi-matt finish, overflaten er hard anodisert som gjør den mer ripesikker
  • Klingene kommer i en matt satengfinish med dyp karbongrå overflate som gir stengene et diskret og stilig utseende
  • Ringene har mørkegrå hoved surringer med diskrete blå pyntesurringer på holker, lineførere og logoområde
  • Stengene leveres i en lett stangpose laget av 4-veis stretch nylon
  • Stangtubene er laget av lett polykarbonat med et kraftig polyesterstofftrekk og en logolapp i naturlig skinn